Ne intoarcem la starea de urgenta ? Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre Sarbatori..

Ludovic Orban a declarat ca Romania nu va intra in carantina totala, daca numarul de cazuri nu va mai creste.

Ce se va intampla in decembrie

Premierul Romaniei a mentionat ca Romania nu va intra in carantina, momentan. Decizia poate veni daca numarul de cazuri nu va scadea si populatia nu va putea fi controlata.

„In masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura. Stiti foarte bine ca noi am spus foarte clar ca nu ne dorim sa impunem masuri de restrictii. Am ajuns in situatia de a impune masuri, in care, de fapt, vrem sa protejam sanatatea urmarind nivelul de infectare, rata de raspandire a virusului pentru a salva sanatatea oamenilor”, a declarat Orban..

Ludovic Orban, ce se intampla de Sarbatori

Totodata, premierul Romaniei, a vorbit si despre Sarbatorile de Iarna. Orban a spus ca isi doreste sa avem un Craciunul linistit, dar totul depinde doar de modul in care intelege populatia si respecta masurile.

”Eu imi doresc sa ajungem la 0 infectari, eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti vom ajunge mai repede la normalitate”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a a mai spus ca ca oamenii trebuie sa inteleaga ca este mult mai usor sa ne protejam, decat sa tratam.

Leave A Reply

Your email address will not be published.