Ultima oră! Klaus Iohannis, testat de urgenţă de Covid-19 –

Președintele Klaus Iohannis a luat contact cu un bolnav de coronavirus. Este vorba despre nimeni altul decât președintele Letoniei.

Klaus Iohannis, testat de urgenţă de Covid-19. Ce a arătat rezultatul

Cei doi lideri de stat au stat unul lângă altul, fără masca de protecție, în timpul unei vizite oficiale. Tocmai de aceea au existat suspiciuni că și președintele României ar fi avut șanse să fie infectat cu noul coronavirus.

Informațiile arată că liderul Letoniei l-a sunat personal pe șeful statului pentru a-l informa despre această situație, motiv pentru care s-a luat decizia ca acesta să fie testat de urgență.

Testul președintelui țării noastre a fost negativ, astfel că el nu este infectat cu acest virus, informează Digi24.

Președintele și-a amânat vizita în Letonia din cauză că șeful statului de aici a fost confirmat pozitiv

Totuși, din această cauză Klaus Iohannis a decis să își amâne vizita pe care urma să o efectueze în zilele următoare în Letonia, având în vedere că președintele acestui stat a fost confirmat pozitiv.

“Vizita oficială a preşedintelui României, Klaus Iohannis, în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15 – 16 octombrie, a fost amânată, având în vedere faptul că preşedintele Letoniei a fost confirmat pozitiv la infectarea cu SARS-CoV2”, a informat Administraţia Prezidenţială, conform Agerpres.

Presa din Letonia a specificat faptul că președintele Egils Levits a revenit miercuri seara în țară,  după o vizită efectuată la Malmo, în Suedia, la care a participat, de altfel, și președintele țării noastre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.