S-a îngrășat și și-a lăsat părul lung, Mircea Solcanu e acum de nerecunoscut! A avut o tumoră pe creier și s-a retras complet din showbiz. Ce se întâmplă acum cu prezentatorul, la 7 ani de când a fost dat afară din televiziune

Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflctoarelor în urmă cu 7 ani, iar de atunci s-a schimbat radical. Fostul prezentator, în vârstă de 44 ani, este astăzi de nerecunoscut. Iată cu ce se ocupă și ce planuri de viitor are.

Mircea Solcanu a renunțat în urmă cu 7 ani la televiziune și a lăsat în spate și celebritatea. Fostul prezentator s-a numărat printre cele mai simpatizate vedete PRO TV. Între timp, el și-a schimbat total stilul de viață, mai ales că s-a confruntat și cu probleme serioase de sănătate.

Mircea Solcanu s-a schimbat mult și ceea ce privește aspectul fizic. Și-a lăsat părul lung, a mai pus câteva kilograme față de perioada când îl vedeam la tv, iar acum cu greu poate fi recunoscut.

Mulți se întreabă cu ce se mai ocupă Mircea Solcanu, după retragerea de pe sticlă. Ei bine, fostul prezentator are o mică afacere în Constanța. Este vorba despre un mic spațiu comercial, la parterul unui bloc. Mai mult, în urmă cu câțiva ani el a avut chiar și o plajă în administrare.

În egală măsură, Mircea Solcanu este student în anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, la secția ‘artele spectacolului- actorie’.

De asemenea, în timpul liber fostul prezentator obișnuiește să întreprindă activități de voluntariat pentru asociațiile de protecție a animalelor, potrvit wowbiz.ro.

În urmă cu 9 ani, Mircea Solcanu a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală extrem de riscantă, la Viena, fiindu-i depistată o tumoare la cap. Operația a fost un succes, așadar fostul prezentator TV s-a decis să-și evalueze prioritățile.

Mircea Solcanu, de nerecunoscut la 8 ani după ce a părăsit televiziunea.  Cum arată și cu ce se ocupă acum fostul prezentator TV

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea’, a declarat la acel moment Mircea Solcanu pentru click.ro.

Reamintim că Mircea Solcanu s-a bucurat de succes în perioada în care a lucrat la PRO TV și Acasă TV, unde a prezentat Poveștiri Adevărate, alături de Cabral. El a fost nevoit să părăsească trustul în urma unor afirmații în legătura cu cazul lui Ionuț Anghel, care au scandalizat la acel moment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.