Emoționant! Victor Slav din păcate în lacrimi! Ce i-a spus fetița lui și a Biancăi Drăgușan…

Victor Slav are o relație deosebită cu fiica lui, Sofia, în vârstă de 5 ani. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebat despre momente alături de micuța sa. Ce i-a spus cea mică tatălui.

Deși Bianca Drăgușanu i-a reproșat lui Victor Slav că nu e un tată perfect pentru fiica lui, fostul său soț spune că are o relație deosebită cu micuța Sofia.

În cadrul unei emisiuni online, acesta a izbucnit în lacrimi, iar vocea i s-a schimbat brusc atunci când a venit vorba despre cea mică.

Victor Slav a vorbit cu ochii în lacrimi despre fiica lui

Fostul ”băiat de la meteo” susține că e de-a dreptul topit după fiica lui și îi spune ”te iubesc” de foarte multe ori, însă nu mereu micuța îi întoarce replica, însă știe cum să-l facă să se considere cel mai noroc bărbat.

Victor Slav a povestit că micuța Sofia are anumite momente, atunci când nimeni nu se așteaptă, și merge la el și îi spune cât de mult îl iubește, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu rămâne fără cuvinte la asemenea gesturi.

„Îi spune foarte des că o iubesc, dar ea este mai zgârcită. Se întâmplă și-mi topește inima. Nu îmi spune când m-aș aștepta eu. Dar are niște momente când nu te aștepți. Vine și-mi ia mâna și o pupă.

Chiar mă emoționează și zice: te iubesc, tati. Nici nu știu să exprim prin cuvinte. Sunt niște momente pe care nu ai cum să le uiți și-ți rămân acolo undeva în minte”, a spus Victor Slav cu ochii în lacrimi.

Bianca Drăgușanu: ”Se putea mai bine de atât”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că Victor Slav o ia pe fiica lui la el ori de câte ori are ocazia, însă ea susține că ar putea să o facă mai des de atât. Ea susține că nu există tatăl perfect, însă mama perfectă da, asta deoarece ea

îi dă viață și ea știe e tot timpul alături atunci când copilul suferă sau traversează momente dificile.

”Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului

și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme. Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește.

La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.