FARA CUVINTE! O femeie a încercat să fure copilul altei mame din maternitate, după ce al ei murise…

O tânără din Brazilia a încercat să plece din materinitate cu copilul altei femei, după ce al ei murise. Disperată că pruncul i-a

decedat înainte de a se putea bucura de el, aceasta s-a deghizat în asistentă medicală și a încercat să iasă din spital.

O femeie disperată din Brazilia, care tocmai ce suferise un avort spontan, iar bebelușul său a murit, a încercat să plece din maternitate, însă cu nou-născutul altei femei. Tânăra de 23 de ani, pe nume

Talita Meireles, voia ca nimeni să nu știe că cel mic nu este el aei, deși avea de gând să îl crească ca pe propriul său prunc.

in nefericire, ea a suferit un avort spontan, iar la apogeul depresiei în care a intrat după naștere, și-a dat seama că nu poate da această veste tragică familiei sale, astfel că și-a plănuit fiecare mișcare.

Femeia s-a deghizat în asistentă medicală și a pătruns pe secția de Neonatologie, de unde a luat bebelușul altei mame ce abia născuse.

O tânără disperată a încercat să fure copilul altei femei, după ce al ei murise

A fost prinsă de un anagajat al spitalului în momentul în care acesta a observat că tânăra nu purta la mână brățara de pacientă,

obligatorie pe toată perioada șederii în maternitate. În fața oamenilor legii chemați la fața locului, femeia a spus că nu și-a dat seama ce face din cauza șocului suferit.

„Mi-am pierdut copilul. Pur și simplu nu am vrut să-i spun familiei că a murit. Nu am vrut să spun nimănui. Chiar nu știu ce mi s-a întâmplat. Eram disperată”, a spus tânăra, potrivit Mirror.

Aceasta a mai adăugat că este singură, nefiind alături de ea niciun membru al familiei. Cu soțul plecat într-o călătorie mai lungă, aceasta a născut fără ca cineva să știe, în urmă cu două săptămâni.

„M-am dus să mă uit la copii. Am început să mă uit la ei. Am vrut să îl iau pe unul dintre ei în brațe. Apoi s-a întâmplat totul. Nu am vrut să fac nimic rău”, a mai povestit Talita.

Tânăra le-a spus polițiștilor că nu a fost legitimată la intrarea în spital, fiindcă a ajuns exact în momentul în care se schimbau turele.

Bebelușul i-a fost înapoiat mamei sale încă dinainte ca forțele de ordine să ajungă la spital pentru cercetări. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.