În urmă cu câțiva ani strălucea pe covorul roșu, dar azi diva e de nerecunoscut și a ajuns să mănânce din gunoaie. Imaginile sunt greu de privit —

Celebra Loni Willison trăiește pe străzi şi a fost surprinsă în timp ce cauta prin tomberoanele de gunoi din Los Angeles. Cu o carieră de model şi instructor de fitness, fosta soţie a lui Jeremy Jackson, starul din serialul „Baywatch”, a ajuns de nerecunoscut.

Declinul fostului model și intructor de fitness a pornit de la divorțul de celebrul actor, în 2014. Declinul fostului model s-a declanșat după divorțul de Jeremy Jackson. Loni Willison a intrat în depresie și nu a mai reușit să se pună pe picioare, dat fiind că a început să consume și stupefiante.

Fosta vedetă ar fi ajuns în această situație din cauza violențelor la care a fost supusă din partea actorului. Jeremy Jackson avea la rândul lui probleme cu alcoolul, însă la momentul actual are o viață de lux în sudul Californiei.

Loni Willison trăiește pe străzi

Loni Willison a fost surprinsă pe străzile din Venice Beach în timp ce căuta prin gunoaie și împingea un cărucior plin cu haine și pături. Tunsă scurt, desculță și nespălată, fosta soție a lui Jeremy Jackson nu mai seamănă deloc cu diva blondă și suplă de altădată.

Apropiaţii acesteia au încercat să o ajute pe aceasta, însă Loni ar fi refuzat orice ajutor.

„Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc bine. Nu vreau să mă ajute nimeni. Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce am nevoie chiar aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd. Nu am un telefon, am mâncare și un loc în care să dorm. Găsesc mâncare în coșuri de gunoi și lângă magazine. E foarte multă acolo”, a declarat aceasta în octombrie anul trecut, potrivit știrileprotv.ro.

Loni Willison și Jeremy Jackson s-au căsătorit în 2012, iar mariajul lor a durat doar doi ani.

Ajunsă la vârsta de 37 de ani, Loni Willison trăiește pe străzi. De patru ani de zile aceasta trăieşte ca o femeie a străzii. În trecut aceasta era prezentă, în elegante ţinute, la cele mai exclusiviste evenimente din cetatea filmului.

A apărut şi pe coperta revistei ”Glam Fit”. Jurnaliştii au descoperit recent că acum îşi trăieşte viaţa ca cerşetoare. Din octombrie 2018, fusese dată dispărută. Femeie superbă odinioară, astăzi Loni a ajuns ca vai de ea, fără dinţi şi murdară. Tot avutul său îl poartă într-un cărucior jalnic, pe care îl târăşte pe străzi, unde îşi caută culcuş pe trotuare.

Actorul american Jeremy Jackson, cunoscut după ce l-a interpretat pe Hobie Buchannon în Baywatch, a avut şi el probleme din cauza dependenţei de droguri şi alcool. Ba chiar a petrecut 270 de zile în puşcărie pentru că a înjunghiat un bărbat. Însă a reuşit să scape de dependenţe şi să se reabiliteze. Are o avere de doar 300.000 de dolari.

Jeremy Jackson a fost arestat după ce a înjunghiat un bărbat

În trecut fostul copil minune al anilor 90′ a fost arestat după ce a înjunghiat un bărbat. Interpretul personajului Hobie Buchannon din “Baywatch”, a trecut printr-o perioadă grea de la terminarea filmărilor la serial, presărată cu droguri şi alcool

În anul 2015 actorul american a fost arestat pentru înjunghierea unui bărbat. Jackson susţine însă că se afla în legitimă apărare. Actorul ar fi fost victima unui furt în timpul unei petreceri pe care o dădea într-un apartament închiriat în acest scop.

Leave A Reply

Your email address will not be published.