Vești de ultim moment despre Alexandru Arșinel — >

Alexandru Arşinel are noi probleme de sănătate. Marele actor, care în urmă cu mulţi ani a suferit şi un transplant, s-a

confruntat cu mai multe probleme în ultima perioadă, în special din cauza pandemiei de coronavirus.

Alexandru Arşinel nu ar sta departe de scena teatrului „Constantin Tănase”, dar vârsta, decizia Guvernului de pensionare obligatorie şi mai ales bolile îl ţin departe de aplauzele publicului.

Vasile Muraru a vorbit despre situaţia lui și despre situația critică a teatrelor care, în ciuda faptului că respectă cele mai stricte norme, au ajuns să joace pentru o mână de oameni. ”Condițiile sunt toate respectate, se poartă măști și la interior, și la exterior, ca în vara asta”, spune Vasile Muraru.

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arşinel din ultima perioadă l-au făcut pe marele actor de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București să fie ceva mai retras. Cu toate acestea, Vasile Muraru spune că Alexandru Arșinel va reveni cât de curând pe scenă după ce, acum zece zile, a jucat ultima oară în fața publicului.

E adevărat, explică Vasile Muraru, până când starea de sănătate a colegului său, Alexandru Arșinel, nu va fi una îmbucurătoare, marele actor va lipsi de pe scenă chiar dacă are un spectacol extrem de apreciat de public, în care și joacă și s-a ocupat și de regie.

”O să vină și Alexandru Arșinel la Gale (Galele Savoy, pe 30 octombrie 2021, n red.), el încă joacă. Sâmbăta trecută (pe 9 octombrie 2021, n. red) a jucat. A tot fost internat, dar a venit, a cântat. Acum așteptăm să se facă mai bine ca să revină. Are de toate (probleme de sănătate, n. red), o viață întreagă, atâtea operații, atâtea probleme… se adună. Dar, mulțumim Lui Dumnezeu, așteptăm să se facă mai bine și să reluăm și piesa, Niște Senzații, unde are un rol frumos, i-a făcut și regia. E efortul mai mare acolo, de aceea am și lăsat-o (spectacolul este în pauză, n. red.), mai vedem ce facem…”, a mai spus, pentru FANATIK, Vasile Muraru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.