Un preot de 46 de ani și soția sa au murit de coronavirus.

Un preot de 46 de ani din comuna Orodel, județul Dolj, infectat cu SARS-CoV-2 a murit, după ce a dezvoltat o formă gravă a bolii.

La două zile după deces şi soţia acestuia a decedat.

Aceştia erau părinţii a doi copii, care acum au rămas orfani.

Starea preotului s-a agravat de la o zi la alta. Prin urmare, el a fost transferat la Institutul „Marius Nasta”, din Bucureşti, dar acolo a pierdut lupta cu boala.

După trei zile, soţia sa a decedat la spitalul din Caracal. Niciunul dintre ei nu erau vaccinaţi. Au rămas în urma lor doi copii, de 7 şi 21 ani.
Preotul de 46 de ani și soția sa erau nevaccinați

Preotul Aurel Dolea slujea de 14 ani în comuna natală Orodel, din Dolj. Decesul lui a survenit marți 19 octombrie, iar joi a fost înmormântat în satul natal.

„După ce că s-a dus el, s-a mai dus şi preoteasa.Au rămas copilaşii singuri. Era om de treabă, cum s-a întâmplat cu el, nu ştiu. Rău, rău”, spune o femeie din sat.

Fiul cel mare al preotului a postat mesaje dureroase pe pagina sa de Facebook: „Cu durere în suflet și cu inima zdrobită întregii familii. Vă aduc la cunoștință: Preotul DOLEA AUREL parohia Orodel județul Dolj Înormântarea va avea loc Joi la ora 12 la Biserica Sfântul Nicolaie din Orodel. Dumnezeu să-l ierte și să-l bine cuvinteze. Azi va fi adus în Sfânta biserica”, a scris pe Facebook fiul cel mare al celor doi soți răpuși.

Leave A Reply

Your email address will not be published.