CARMEN OBÂRȘANU, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE CAZUL CARACAL: “STRIGĂTUL ALEXANDREI NU E LA DOSAR”.

Carmen Obârșanu a făcut dezvăluiri șocante despre cazul Caracal, care a șocat milioane de oameni din România, dar și de peste hotare. Conform declarațiilor sale, CD-ul cu apelul pe care Alexandra Măceșanu l-a făcut la 112 în timp ce se afla în casa lui Gheorghe Dincă nu există în dosar. Avocata familiei Luizei Melencu a făcut o serie de acuzații dure, iar problemele din acest caz controversat au fost confirmate și de avocatul Tonel Pop care a spus ferm că: “Atât procesul, cât și cazul sunt gheață la mal. Nu s-a avansat cu nimic, nu s-a întâmplat nimic!”.

“Avocatul lui Dincă nici nu a citit dosarul și nici măcar nu a vorbit cu Dincă! Nu știu de ce nu a vrut să citească dosarul și de ce nu a vrut să vorbească cu Dincă. O săptămână m-am rugat de avocatul lui: «Du-te, domnule și citește dosarul, du-te și vorbește cu el!». Nu și nu, și nu, și nu! Ei, și Dincă știa că avocatul lui nu a citit dosarul! De unde știa el asta? Îmi pun întrebarea asta: «Cine i-a spus lui Dincă chestia asta?!». Avocatul avea niște copii din dosar, mi-a spus mie, avea niște declarații ale lui Dincă.

16 decembrie, o dată interesantă în procesul lui Gheorghe Dincă

Acum, pe 16 decembrie, va fi foarte interesant, pentru că dacă refuză iar Dincă să dea declarații, sub alt pretext, o să insist musai să mergem pe probe, pentru că deja se apropie 2 ani și nu o să mai obținem niciun fel de probă la telefoane. Agenții de telefonie nu păstrează probe mai mult de doi ani, dar adevărul e că probele sunt la procuror undeva, pentru că nu ar fi atât de tâmpiți procurorii să nu facă adresă pentru acele probe. Eu cred că le au, dar le au în altă parte, a mai dezvăluit Carmen Obârșanu pentru publicația dcnews.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.