WOWBIZ | Tatăl Ralucăi Pastramă, reacție șocantă după ce a aflat că fiica lui l-a înșelat pe Pepe: „Este cea mai mare rușine posibilă”

Ion Pastramă, tatăl Ralucăi, îl compătimește pe ginerele său, după ce a aflat că a fost înșelat de fiica lui. Bărbatul este furios și nu își explică cum a putut călca strâmb vedeta.

După ce a fost acuzat de violență domestică de către soția lui, Pepe a decis să vorbească deschis despre aventurile Ralucăi cu un alt bărbat. Conform declarațiilor artistului, femeia ar fi fost în vacanță, la munte, alături de mai mulți prieteni, printre care și un bărbat misterios.

Mai mult, surse din apropierea familiei Pascu susțin că frumoasa brunetă ar fi avut o relație extraconjugală care ar fi ținut o bună perioadă de timp, relatează Playtech.ro.

Ion Pastramă, furios pe fiica lui

Foarte afectat de aceste acuzații a fost chiar tatăl Ralucăi, căruia nu i-a venit să creadă ce a fost în stare să facă fiica lui. În aceste condiții, bărbatul a ajuns să-i pară rău de Pepe, despre care spune că îi este greu să se afișeze în spațiul public, din moment ce toată lumea știe că a fost înșelat de soția lui.

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii.

A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, a spus tatăl vedetei, pentru sursa citată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.