Nu e un banc! Vulpiţa şi Viorel şi-au deschis afacere

Nu, nu este nicio glumă! Vulpița și Viorel Stegaru s-au lansat în lumea afacerilor. Și, deși începutul e mai greu în orice afacere, cei doi soți au avut ieri o zi plină! Ei au mers prin sat, din casă în casă, ca să-şi promoveze afacerea. Și-au dorit să ajungă chiar și la edilul primarului, însă, până să-l strige la poartă, au primit multe laude din partea vecinilor care i-au lăudat pentru inițiativa lor.

Vulpița și Viorel Stegaru, afacere locală cu prăjituri

Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în urmă cu mai bine de două săptămâni, mai exact pe 12 noiembrie, în satul Focșănei, situat în comuna Vadu Pașii din județul Buzău. Și s-au gândit să îşi îndulcească vecinii, aşa că au pus bazele unei afaceri cu mult zahăr. Ieri, având zeci de prăjituri făcute de Vulpița, ea și soțul său au pornit pe ulițele localității și au avut o vânzare foarte bună. Iar primul client l-au găsit la doar câţiva paşi de curtea lor.

“Ce fel de prăjituri aveţi, domnule?”, a întrebat unul dintre săteni în reportajul difuzat la “Acces Direct”.

“Cu ciocolată”, au răspuns mândri soții Stegaru.

În timpul promovării afacerii, cei doi au primit și o întrebare mai delicată.

“Și dacă nu avem bani ne dați pe datorie?”, a fost curiozitatea unuia dintre localnici, iar cei doi viitori părinți au răspuns clar și răspicat: “Pe datorie, nu!”. Vulpița și soțul ei vor să facă bani să nu mai zică lumea din jur că nu se apucă de treabă.

Cât a costat o prăjitură vândută de Vulpița și Viorel Stegaru

La finalul acțiunii, cei doi soți au strâns ceva bănuți cât să le ajungă pentru ceva zile, având în vedere că prețul pentru o bucată de prăjitură a fost 5 lei. Vecinii au fost încântați de inițiativa celor doi și le-au făcut urări de bun augur, să le meargă tot mai bine.

“Au zis să continuăm. Am primit sfaturi bune. Nu a comentat nimeni absolut nimic”, a declarat Vulpița în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.