Steliana Sima suferă de o boală teribilă! A făcut chiar ea anunţul, cu lacrimi în ochi

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima are coronavirus. Artista a vorbit, în direct la TV, despre clipele grele pe care le traversează.

Steliana Sima spune că a fost la un pas să cheme de urgență salvarea. Din fericire, a reușit să-și stabilizeze de una singură temperatura și tusea. Deși acum i-au revenit, starea ei de sănătate continuă să fie critică, mai ales din cauza tusei, care o face să-și piardă din puteri.

„Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău, chiar eram la un pas de a chema salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea, ele mă omoară. Am reușit să o țin sub control, la 37,8.

Tusea este cea care mă ucide. Am așa o senzație de a zace. Nu am avut vreo trei zile nici gust, nici miros. Acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce ”parșivuțul” ăsta de virus a cotit-o iar. În mod normal, după 5 zile ar fi trebuit să mă simt bine”, a declarat Steliana Sima pentru Antena Stars.

„Mă gândeam că poate sunt asimptomatică”

Totul a început cu simptome foarte ușoare. „Nu am fost la spital. Din conștiință, am făcut un test, în sensul că începuse să mă mănânce puțin nasul, mă durea o ureche. Am zis așa că, dacă tot e trendul cu COVID-ul, să-mi facă un test că, dacă totuși o fi și mă gândeam că poate sunt asimptomatică. Mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv.”, a mai zis ea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.