Un călugăr infectat cu SARS-CoV-2 a fugit din izolare de două ori. A spart geamurile și dus a fost. Unde au putut să îl găsească ascuns oamenii legii

Un călugăr testat pozitiv de la Mănăstirea-focar Lainici a fugit din izolare de două ori. După ce a fost găsit de polițiști, călugărul a fost internat la secția de Psihiatrie și s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Călugărul a fost depistat cu SARS CoV-2 în urmă cu câteva zile. Inițial acesta a fost izolat la Mănăstirea Lainici, alături de alți călugări care fuseseră și ei confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Însă măsura izolării a fost repede încălcată, călugărul fugind din izolare.

Acesta a fost găsit de către autorități într-o comună din județul Gorj. În urma incidentului s-a decis internarea acestuia la spitalul suport-COVID din Târgu Cărbunești. (CITEȘTE ȘI: CAZ INCREDIBIL! UN BĂRBAT INFECTAT CU VIRUSUL SARS-COV-2 A FUGIT DIN SPITAL DE TREI ORI ÎNTR-O SINGURĂ ZI)

A spart geamurile salonului și a fugit din nou

După prima „evadare” călugărul și-a pus din nou în aplicare planul. Acesta a reușit să fugă și din spitalul din Târgu Cărbunești. A a spart geamurile de la salonul în care a fost internat și a fugit pentru a doua oară din izolare.

După câteva ore, oamenii legii l-au găsit și au decis internarea acestuia în secția Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre. În urma celor două incidente pe numele acestuia s-a întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în formă continuată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.