Traumatizant! Primul care a ajuns la locul accidentului lui Marius Rădoi a fost şeful IPJ Olt, adică tatăl său…Ce s-a întâmplat acolo

Tatăl lui Marius Rădoi a fost primul polițist care a ajuns la locul accidentului în urma căruia tânărul tenismen și-a pierdut viața. Cristian Rădoi, adjunctul IPJ Olt, se afla într-o misiune alături de Cristian Tiţa, şeful Serviciului Poliţie Rutieră, în momentul în care s-a anunțat accidentul mortal al campionului naţional la tenis.

Cristian Rădoi, primul polițist care a ajuns la locul accidentului mortal al fiului său

Impactul a fost extrem de violent, după ce mașina condusă de Marius Rădoi s-a izbit de un capt de pod, iar el s-a ales cu numeroase leziuni grave. Tânărul de 19 ani era inconștient, iar tatăl său și şeful Serviciului Poliţie Rutieră au fost cei care l-au scos din autoturismul distrus înainte ca medicii și pompierii să ajungă la locul incidentului rutier.

Scenele în care și-a văzut fiul în agonie, temându-se pentru fiecare clipă care trecea și el nu reacționa au fost traumatizante pentru Cristian Rădoi. Tenismenul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în stare de inconştienţă.  În drumul spre unitatea medicală, Marius a fost resuscitat de patru ori, iar când a ajuns la destinație, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie. În ciuda eforturilor specialiștilor, Marius Rădoi a decedat. Pe filmarea de mai jos, puteți vedea câteva imagini filmate de un șofer care a trecut pe lângă locul în care regretatul sportiv a făcut accident.

În vârstă de 19 ani, Marius Rădoi era student şi campion naţional la tenis; de-a lungul carierei sale a câștigat numeroase trofee și cupe.

Sursa foto: Facebook & captură video YouTube / Olttv Slatina

Leave A Reply

Your email address will not be published.