Apropiații lui Marius Rădoi, omagii care îți sfâșie inima: “Putere părinților și surioarei să «treacă» prin această durere!

Moartea lui Marius Rădoi a adus lacrimi și suferință infinită în sufletele părinților, al surorii sale, dar și în inimile apropiaților. Unii dintre ei și-au dorit să îi aducă un ultim omagiu și au așternut pe rețelele de socializare câteva cuvinte care îți sfâșie inima.

Apropiații lui Marius Rădoi, omagii care îți sfâșie inima

Tenismenul Marius Rădoi a încetat din viață azi-noapte, după ce a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea și s-a izbit violent de un cap de pod pe raza localității Negreni, județul Olt. Despre dramă s-a aflat repede, însă, abia la câteva ore bune de la producerea ei, unii dintre prietenii regretatului sportiv au găsit puterea să-și împărtășească durerea public. El se transferase în vara acestui an la CSM 2007 Focșani, iar, în trecut, a fost legitimat la CSM Slatina.

“Doamne, nu pot să cred! Sunt șocată!!! Doamne, te rog să fie doar un vis urât, te rog! Nu poți lua la tine un suflet atât de tânăr! Condoleante familiei!”, “Putere părinților și surioarei să «treacă» prin această durere!”, “Dumnezeu a hotărât să pleci prea devreme dintre noi! Suntem cu toții șocați de această veste. Cuvintele sunt de de prisos. Ne-ai părăsit, soarele vieții a spus prea devreme, Marius. Ai spus că ai puțină treabă, dar nu trebuia să se întâmple asta niciodată! Drumul tău s-a oprit aici, dar prietenia care ne-a legat de atâta timp și toate amintirile minunate nu le poate șterge nimeni niciodată! Nu te vom uita niciodată, Marius Rădoi!” sunt trei dintre mesajele emoționante scrise de prieteni și colegi pe rețelele de socializare.

Federația Română de Tenis de Masă, mesaj în memoria lui Marius Rădoi

“O veste tristă și aproape incredibilă a făcut, în această dimineață, înconjurul lumii tenisului de masă românesc.  La numai 19 ani, Marius Rădoi și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Marius a fost legitimat la CSM Slatina, iar, din vară, se transferase la CSM 2007 Focșani.  Transmitem condoleanțe familiei îndoliate și păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius. Dumnezeu să-l odihnească!” sunt rândurile așternute de reprezentanți din cadrul Federaţiei Române de Tenis de Masă când au făcut postarea de mai jos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.