Cum a avut loc accidentul in care a murit Marius Rădoi! Campionul multiplu la tenis si-a peirdut viata in mod tragic

Campionul multiplu la tenis de masă Marius Rădoi a murit în urma unui accident rutier grav petrecut la limita judeţului Olt cu judeţul Argeș. Tânărul în vârstă de 20 de ani era fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi.

Cum s-a petrecut accidentul rutier în care și-a pierdut viața Marius Rădoi?

Marius Rădoi a încetat din viață în urma unui cumplit accident rutier. Din primele informații oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt se pare că accidentul s-a petrecut la ora 22:00, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni. Se pare că Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi, se afla la volanul mașinii și era singur în autoturism în momentul producerii accidentului. Autovehiculul condus de campionul multiplu la tenis de masă Marius Rădoi ar fi derapat într-o curbă pe drumul european E 574 și s-ar fi lovit de un cap de pod. Din primele informații, autoritățile au preciziat că accidentul s-a produs pentru că Marius Rădoi nu a adaptat viteza la suprafața carosabilă umedă, pierzând astfel controlul mașinii, potrivit antena3.ro.

Impactul nimicitor i-a fost fatal lui Marius Rădoi, acesta pierzându-și viața. Chiar dacă medicii au intervenit rapid pentru a-i acorda primul ajutor, eforturile acestora au fost în zadar. Fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi, a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar pe drum, medicii l-au resuscitat de mai multe ori, însă acesta a rămas în continuare inconștient.

Cu toate că medicii l-au dus direct în sala de operație și au intervenit rapid pentru a-i salva viața, multiplele leziuni i-au fost fatale lui Marius Rădoi, astfel că, în cele din urmă, cadrele medicale nu au mai putut decât să declare decesul. 

Marius Rădoi era student și campion naţional la tenis de masă, iar moartea lui fulgerătoare i-a îndurerat pe apropiații acestuia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.