Motivul REAL pentru care Raluca Pastramă grăbeşte divorţul de Pepe. Se căsătoreşte din nou? Ce planuri are cu ea arabul

Raluca Pastramă a părut grăbită și hotărâtă să divorțeze de Pepe încă din urmă cu aproximativ o lună, când artistul a făcut șocat anunțul public. Acum, se pare că s-a aflat motivul acestei decizii forțate.

Potrivit unor apropiați ai Ralucăi Pastramă, bruneta ar fi vrăjită la ora actuală de iubitul său, cel care se pare că ar fi pus-o să aleagă între Pepe și el. Bărbatul  este decis să aibă o relație serioasă cu Raluca si își dorește ca ea să fie liberă din toate punctele de vedere.

„El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au transmis, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Pepe știe totul despre planul Ralucăi

Pepe se pare că ar știi totul despre aceste amănunte legate de relația extraconjugală a soției lui, motiv pentru care cântărețul se străduiește să amâne cât mai mult divorțul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.