Recunoşti vedeta din imagine? Cum am surprins-o într-un magazin de decoraţiuni! Da, e chiar ea

Andra Măruță i-a dat „liber” lui Moș Crăciun și a mers în locul lui la cumpărături! CANCAN.RO a întâlnit-o pe cântăreață într-un supermarket din Capitală, alături de șoferul său, care a ascultat-o cu mare grijă și a ajutat-o ca un „elf” de încredere.

Andra a luat căruciorul de coarne și a mers să se asigure că darurile de sărbători sunt ceea ce trebuie. Și cum altfel, dacă nu ocupându-se personal de ele!? Miercuri după amiază, artista a mers însoțită de șoferul ei la Carrefour, în Băneasa Shopping City, pentru o sesiune de cumpărături, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Prioritare au fost, probabil, cadourile de Moș Nicolae, deși, inițial, cântăreața nu a părut deloc încântată de ce vede în jurul ei.

Totuși, după mai multe ture printre rafturile cu jucării, pe care le-a inspectat cu grijă.

 Mai simplu cu dulciurile…

La categoria dulciuri, Andra nu s-a zgârcit deloc, dând „iama” în sortimentele de ciocolate și gustări pentru prichindeii care abia așteaptă să le înfulece de sărbători. Apoi, soția lui Cătălin Măruță a studiat ceva timp raionul de mezeluri, vrând să cumpere slănină, însă ofertele nu i s-au părut acceptabile, astfel că a plecat nemulțumită după ce a vorbit cu vânzătoarea.

Cu toate acestea, frumoasa cântăreața a plecat cu căruciorul plin de cumpărături acasă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.