Ciolacu, nou atac la Iohannis: “I-au transmis clar ca…

Ciolacu, liderul PSD, transmite un mesaj dur pentru presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele Social- Democratilor il acuza ca nu si-a inteles atributiile.

„Votul este cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile! Romanii i-au transmis clar lui Iohannis ca nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au esuat atat in gestionarea pandemiei, cat si pe plan economic. Este nevoie de specialisti si de solutii, iar PSD a demonstrat ca este creditat de romani cu increderea necesara pentru a traversa criza sanitara si economica”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Este victoria voastra. Este victoria celor care ati rezistat. Care nu v-ati lasat intimidati. Care nu ati cedat niciun milimetru. Care ati crezut si ati luptat pana la capat! Stiu ca in ultimele luni ati simtit ca si mine nedreptatea urii revarsate, saptamana de saptamana, de la pupitrul prezidential”, a mai scris Ciolacu.

Dupa inchiderea urnelor, Marcel Ciolacu, a declarat ca prin votul de astazi cetatenii Romaniei au aratat ca este nevoie de o schimbare.

„Prin votul de astazi, romanii au aratat ca este nevoie de o schimbare. As dori sa le multumesc tuturor romanilor care au avut incredere in noi si au votat PSD, as dori sa le multumesc romanilor ca au sanctionat aceasta batjocura la adresa lor in ceea ce priveste gestionarea pandemiei, inchiderea scolilor, inchiderea pietelor, inchiderea bisericilor, intrarea in faliment a mii de societati cu capital romanesc si a sute de mii de someri in ultimele sase luni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.