Vulpita si viorel sparg topurile muzicale

Vulpița și Viorel s-au întors la succesul de odinioară. Soții Stegaru se bucură din nou de multe reușite, deși nu au mai apărut pentru o vreme pe micile ecrane și nu s-a mai vorbit atât de mult despre ei. Astfel, ei vor să dea lovitura cu o nouă piesă, în care Viorel este interpretul, însă Vulpița este personajul principal al videoclipului cu care speră să facă furori.

Vulpița și Viorel au din nou mare succes. Ce surpriză au pregătit soții Stegaru

Vulpița și Viorel sparg topurile muzicale

După o pauză de mai multe luni, în care nu au mai apărut atât de mult la TV, soții Stegaru au pregătit o nouă surpriză muzicală pentru fanii lor, cu care speră să aibă mare succes în următoarea perioadă. Alături de nașa lor, Liliana Moise, Viorel a pregătit o melodie cu un mesaj interesant, unde Veronica a fost personajul principal și și-a jucat perfect rolul.

Deși în curând va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, Veronica Stegaru nu dă semne că nu s-ar simți bine și este foarte activă și lucrează din plin la visul de a deveni vedetă. Ea se bucură pentru faptul că soțul său a lansat o nouă melodie și nu este deloc geloasă, ci este încântată de rolul pe care l-a primit în videoclip. Ea speră că melodia lui Viorel va rupe topurile din țara noastră și toată lumea o va asculta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.