IOHANNIS SUSPENDAT! Anunţul BOMBĂ făcut în urmă cu puţin timp: „Un președinte nu trebuie să fie un competitor electoral”Avem toate detaliile

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, formațiunea nou intrată în Parlament, anunță că va iniția suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

George Simion se declară revoltat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și numi propriul guvern, după ce a pierdut alegerile.

Mgid

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, formațiunea care a obținut aproape 10 procente din voturi, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, susține că președintele Klaus Iohannis nu este deloc iubit de popor și acest lucru s-a văzut la votul din 6 decembrie.

„Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi. Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral.

Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion, la Antena 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.