Prima fotografie cu FETIȚA ÎNFIATĂ a lui Victor Ponta, despre care nimeni nu știa! Daciana, soţia politicianului, rupe tăcerea: „Viața ne-a…”

Victor Ponta, invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a vorbit despre faptul că are acum trei copii, fără să dea amănunte despre micuţa abia intrată în familia sa. WOWbiz a aflat însă că fostul premier şi soţia sa, Daciana, au înfiat o fetiţă.

Daciana, sotia lui Victor Ponta, prima fotografie cu micuta Maria

Miercuri, Daciana Sârbu a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care Irina, fata de 12 ani a cuplului, apare cu o altă fetiţă, ce pare a fi chiar Maria. Fotografia este însoţită de un mesaj care lămureşte totul.

“Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos si neasteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie in care mai vine un copil. Ne bucuram din nou de inocenta copilariei si mai prelungim putin binecuvantarea de a avea un copil mic alaturi de noi. Va multumim tuturor celor care veti intelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru ca vrem sa o protejam pe Maria si sa o ajutam sa ajunga la un echilibru in noua ei viata alaturi de noi”, este mesajul postat de Daciana, după ce s-a aflat că ea şi Victor Ponta au înfiat o fetiţă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.