A ajuns la final! Cătălin Măruță a anunțat în direct la PRO TV: Așteptarea a luat sfârșit

Este informația momentului în lumea media din România, după ce moderatorul PRO TV Cătălin Măruță a venit cu un anunț inedit la postul de televiziune cu care colaborează. Acesta a transmis, în direct, că așteptarea a luat sfârșit. Vezi în rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Cătălin Măruță a anunțat, recent, în cadrul emisiunii pe care o moderează la PRO TV, o veste deosebit de importantă cu privire la un show TV extrem de urmărit la nivel național.

Astfel, s-a aflat cine a ajuns în finala Survivor România 2023, după votul publicului și un suspans de zile mari.

A ajuns la final! Ultimele vești despre Survivor România

Telespectatorii postului de televiziune PRO TV au aflat care sunt numele celor doi concurenți care se lupta pentru marele titlu chiar de la Cătălin Măruță în ediția de miercuri a emisiunii sale, asta după ce votul de marți a fost amânat.

Astfel, după șase săptămâni, numele concurenților care au ajuns în finala pentru biletul de aur către Survivor România 2023 a fost aflat, scrie Fanatik.

Primul Războinic al noului sezon a fost ales în emisiunea La Măruță, fiind vorba despre Burmis. Acesta a obținut imunitatea după un traseu complicat, motiv pentru care la mâna publicului au ajuns Andreea Moromete și Crenguța Manta.

Mai mult, cu puțin timp înainte de a aflat cine a fost preferatul publicului, Andreea Moromete, fost ofițer de Poliție, le-a transmis un mesaj celor care o cred slabă deoarece a renunțat la meseria pentru care s-a pregătit ani de zile.

„Vreau să clarific ceva, că e un mesaj acolo pus pe pagina de la Survivor. Eu am rezistat în Poliție, vreau să vă spun că am plecat pentru că trăgeam hârtii la xerox și voiam mai mult de la viața mea. Tocmai, vreau adrenalină, vreau acțiune, eu de asta sunt aici”, a explicat Andreea Moromete la PRO TV.

Cătălin Măruță a anunțat în direct la PRO TV: Așteptarea a luat sfârșit

Totuși, se pare că Sfântul Andrei, celebrat în data de 30 noiembrie în România, i-a adus noroc fostei polițiste, după ce Cătălin Măruță s-a jucat cu emoțiile lor și i-a ținut în suspans a anunțat că Andreea Moromete este cea care merge alături de Burmis în finala Survivor România.

„Practic, aflăm cine merge în finala de pe 2 decembrie. Așteptarea a luat final. În finală, alături de Burmis, merge, la o diferență destul de mică de voturi, dar e pe plus: Andreea Moromete”, a transmis Cătălin Măruță în direct.

Din cauza emoțiilor foarte mari, atunci când și-a auzit numele, Andreea a scos un strigăt puternic, care l-a speriat chiar și pe moderatorul de la Pro TV. Ulterior, a început să plângă.

„Teleorman, te iubesc! Teleormănenii mei, vă iubesc din suflet! Nu pot să exprim în cuvinte ce trăiesc eu aici! Vă mulțumesc din toată inima mea! Chiar au fost lângă mine, avem un județ de care sunt foarte mândră. Mulțumesc tot publicului din România că îmi oferiți șansa asta și credeți în mine”, a transmis Andreea Moromete.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.