A murit inecat la Mamaia! Salvamarii nu au mai reusit sa il salveze

O noua tragedie pe litoral! Din pacate, a murit inecat la Mamaia.

Cu toate ca salvamarii au facut tot ce le-a stat in putere ca sa il salveze, nu au reusit.

Este vorba despre un tanar de 17 ani. Adolescentul a intrat in mare, dar nu a mai iesit. Unul dintre prietenii care venisera cu el pe litoral a sunat de urgenta la 112.

Baiatul se afla in vacanta alaturi de alti tineri, iar in ziua tragediei incercase un sport nautic pe plaja H2O din statiunea Mamaia Nord, desi nu stia sa inoate.

A murit inecat la Mamaia! Salvamarii nu au mai reusit sa il salveze

La putin timp de la apelul facut de prietenul tanarului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea a intervenit cu o ambarcatiune, o senilata, scafandri, dar si cu un echipaj de prim ajutor.

La fata locului a fost trimis si un elicopter SMURD, care a ajutat timp de 40 de minute la cautarea tanarului disparut in mare.

In cele din urma, a fost gasit si a fost adus la mal de catre salvamari.

Cadrele medicale au inceput efectuarea protocolului de resuscitare, dar nu au mai putut face nimic, iar tanarul a fost declarat decedat. Se pare ca baiatul s-ar fi dus cu un grup de prieteni ca sa faca stand-up paddle (SUP).

A intrat in apa, dar apoi a alunecat de pe placa si s-a inecat pentru ca nu stia sa inoate, informeaza Antena 3. SUP este unul dintre cele mai cautate sporturi nautice din prezent.

Ai nevoie de o placa, de o vasla pe care o folosesti pentru deplasare, dar si de un echilibru foarte bun.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.