A murit

A murit Ovidiu Bojor. Academicianul era cunoscut drept cel mai mare fitoterapeut român

Ovidiu Bojor, una dintre cele mai importante personalități românești, a murit la vârsta de 98 de ani.

Decesul academicianului Dr. Farm. Ovidiu Bojor a fost anunțat de Asociația Patronală „Planta Romanica”, al cărui președinte onorific era.

Potrivit asociației, Ovidiu Bojor a fost cel mai mare fitoterapeut român, doctor farmacist, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale.

„Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

Să nu îi uităm niciodată îndemnurile:

“Iubirea am situat-o pe primul loc din tot ceea ce există pe Pământ. Trebuie să plecăm de la iubirea față de creator, față de creație, de la iubirea între oameni. Și chiar dacă îți greșește cineva, întoarce și cealaltă parte a obrazului și îl vei dezarma. Priviți viața ca și când ați fi în fața unei oglinzi. Dacă vă crispați, crisparea se va întoarce asupra voastră. Dacă vă zâmbiți, zâmbetul se întoarce asupra voastră.”

A plecat deși cu puțin timp în urmă își declara fericirea de a trăi în România, mărturisindu-și dragostea pentru țară dar și pentru credință.

„Sunt un om fericit, trăiesc în România, un loc binecuvântat.”

„Drum lin!”, transmite Asociația Patronală „Planta Romanica”, prin vocea președintelui doctor în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.