Această bătrână care locuiește într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte! „Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”. Incredibil ce a făcut cu toată averea primită

O bătrână din Serbia, care locuia într-o colibă sărăcăcioasă din munți, a primit o avere uriașă după moartea soțului care emigrase în Australia. La primirea banilor, însă, bătrâna a făcut un gest care a uimit pe toată lumea. Astfel, ea a ales să doneze întreaga sumă primită comunității din care făcea parte și care a îngrijit-o pe parcursul vieții.

Marja Zlatic, o bătrână din Serbia, a locuit mulți ani într-o colibă sărăcăcioasă din munți, fără să știe că este posesoarea unei averi consistente! Povestea acestei femei sărmane continuă să uimească și acum, după ceva timp de când a ieșit la iveală. la acel moment, însă, toată presa a scris despre femeia de 86 de ani care s-a îmbogățit peste noapte.

Cu siguranță, puțină lume a auzit de Marja Zlatic. Această bătrânică își ducea zilele într-o colibă din munți, din estul Serbiei, când a aflat că a moștenit o avere impresionantă de la soțul ei, cu care nu se mai văzuse de zeci de ani. La moartea soțului, femeia a moștenit aproape un milion de dolari australieni, adică peste 700.000 de dolari americani. Dar iată cum s-a ajuns la una ca asta.

Ei bine, cu mulți ani în urmă, Marja și soțul ei Momcilo au emigrat în Australia. Cei doi au ajuns la Antipozi în 1956, însă la scurt timp, femeia a fost nevoită să revină în Sebia. Așadar, după numai un an și jumătate de când emigrase, Marja Zlatic a fost nevoită să revină în Serbia pentru a avea grijă de mama ei, grav bolnavă. Anii au trecut, iar Marja nu a mai revenit niciodată la soțul ei.

Soțul ei, Momcilo, a lucrat ca tâmplar într-o fabrică și cu timpul se pare că acesta s-a îmbogățit. În testamentul acestuia a fost trecută și prima parteneră a lui de viață, Marja, care s-a ales astfel cu o parte din averea făcută de Momcilo în Australia.

„Momcilo îmi scria ocazional. Și da, îmi mai trimitea bani”, a spus bătrâna când a fost pusă în posesia sumei impresionante.

Cum femeia a fost obișnuită toata viața cu un trai modest, având la bătrânețe o pensie de 100 de dolari, a decis că nu-i trebuie banii lui Momcilo. Femeia era mereu ajutată de vecinii din sat care veneau să o ajute și care o îndrăgeau, așa că ea a decis să dea banii moșteniți sătenilor.

„Nu am nevoie de acești bani. Pentru mine e suficient să am pâine, apă și lemne să mă pot încălzi. Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”, a spus respectiva bătrână după ce a primit o avere nesperată la moartea soțului…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.