Adriana Bahmuțeanu a rămas singură cu fiul logodnicului. George Restivan s-a întors în America: „Are niște probleme”

Adriana Bahmuțeanu a rămas singură pentru scurt timp și îl are în grijă pe fiul logodnicului ei. George Restivan a fost nevoit să plece de urgență în Statele Unite ale Americii.

În urmă cu o lună și jumătate, Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu George Restivan la doar câteva luni de la începutul relației.

Carmen Harra a fost cea care le-a făcut cunoștință.

„Ne-am logodit așa, repede, pentru că ne-am dat seama ce vrem unul de la celălalt și că ne potrivim. George e un tip extraordinar’, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Acum, George Restivan a fost nevoit să se întoarcă de urgență în Statele Unite ale Americii, unde se va opera la umăr. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu mai are și alte treburi de rezolvat peste Ocean.

„George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă.

Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo’, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a rămas în țară alături de fiul logodnicului ei. George a mai fost căsătorit, iar soția lui s-a stins din viață.

Băiețelul s-a acomodat cu Adriana și locuiește împreună cu ea.

„Fiul lui George este în procesul de adaptare la viața din România. Și-a găsit deja și prieteni, se distrează. Locuiește cu mine, am grijă de el.

Am fost și la mare, ne-am distrat’, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu se căsătorește anul viitor

„Când ne-am logodit voiam să ne și căsătorim.

Doar că, cum a fost totul din scurt, a fost mai complicat. El avea nevoie de extrasul de stare civilă de la Arad, trebuiau depuse actele cu 10-15 zile înainte, am crezut că rezolvăm în timp util, dar nu s-a putut.

Așa că, acum, suntem doar logodiți. Nunta va fi la anul. Dacă logodna a fost una discretă, doar cu câțiva apropiați și membrii ai familiei, la petrecerea de nuntă va fi multă lume, vreau să fac un eveniment mare.

Oricum, de data aceasta vom anunța totul din timp’, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.