Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat, la 5 ani de la divorț. Hotărâre surprinzătoare luată de cei doi

După ani întregi de stat pe prima pagină a tabloidelor cu scandalurile-monstru dintre ei, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au îngropat securea războiului! Mai mult, se pare că cei doi soți au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește custodia copiilor pe care îi au împreună.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au îngropat securea războiului și se pare că au ajuns la un numitor comun.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat
Cei doi au decis că este timpul să înceteze certurile dintre ei și să-i pună pe primul loc pe cei doi copii pe care îi au împreună.

Mai mult, în ultima perioadă, Eduard și Maximus au început să petreacă mai mult timp în compania tatălui lor, lucru ce a ajutat-o pe Adriana Bahmuțeanu să-și pună ordine în viață și să plănuiască marea revenire în televiziune.

În ultimii ani, între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au existat numeroase procese, aproape 80 la număr, lucru ce le-a dat de gândit și i-a făcut să conștientizeze faptul că nu au nimic de câștigat și, mai mult de atât, îi pun pe copiii lor într-o situație cu adevărat dificilă, notează libertatea.ro.

“Băieții mei sunt deja mari, sunt doi puștani pasionați de tehnologie. Este totul foarte bine. Stau unde vor ei.

Eu am renunțat la procesele îndelungi cu fostul meu soț. La un moment dat mă gândeam împreună cu avocata să intrăm în Cartea Recordurilor, vorbesc serios, dar am renunțat, i-am zis că noi renunțăm la orice proces pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil. Cum a vrut el (n.r. – Silviu Prigoană), cum au vrut și copiii, cum a vrut toată lumea, așa s-a întâmplat.

Mă bucur că în sfârșit s-a reparat relația dintre tată și copii, asta este cel mai important. Noi am insistat pe asta, am făcut consiliere psihologică la DGASPC (n.r. – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) pentru a se repara relația dintre tată și copii și mă bucur că s-a rezolvat și lucrurile sunt în ordine”, a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru sursa citată.

Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT
De ceva timp însă lucrurile dintre ei s-au schimbat. Mai mult, jurnalista a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit grec, care a fost valabil doar cinci zile, pe motiv că ar fi agresat-o.

Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost audiată de procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), în cazul fostului ei iubit grec.

De când s-au despărțit, jurnalista și cântărețul grec pare că nu au mai îngropat securea războiului, deși vedeta tv este, în prezent, logodită cu actualul ei iubit, afaceristul George Steven. După ordinul de protecție, bruneta a depus și o plângere pe numele lui Nikos Papadopoulos, aducându-i acuzații grave, notează Playtech.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.