Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, nu-i va spune fiicei sale niciodată cine este tatăl ei. Care este motivul –»

Adriana Iliescu este în continuare cea mai bătrănă mamă din România. Aceasta a dezvăluit că fiica sa Eliza, în vârstă de 16 ani, învață foarte bine și că a avut o discuție cu aceasta de modul în care a fost concepută.

Fiica mea nu va afla niciodată cine este tatăl ei
Recent, Adriana Iliescu, a discutat cu fiica sa despre tatăl ei. Aceasta i-a povestit că nu va putea ști cine este acesta și au vorbit deschis despre modul în care a fost concepută.

“Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă.

Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, ne-au declarat, pentru impact.ro, apropiații celei mai bătrâne mame din România., a declarat Adriana Ilescu.

Adriana Iliescu şi-a pregătit înmormântarea
Pentru că toţi ne naştem ca să murim, Adriana Iliescu este conştientă de vârsta înaintată pe care o are şi încearcă să facă cât mai uşoară plecarea sa în alte dimensiuni, mai ales că fiica sa este abia o adolescentă. Astfel că, fosta profesoara şi-a făcut toate pregătirile pemtru înmormântarea să, astfel că Eliza să nu aibă bătăi de cap.

Cea mai bătrână mamă din România şi a pregătit pas cu pas modul cum va fi înmormântată. Femeia de 82 de ani a pus la punct chiar şi hainele cu care va fi îmbrăcată pentru momentul în care va trece în nefiinţă. De altfel, chiar şi-a făcut şi pomenile încă din timpul vieţii.

Totodată, cea mai bătrână mamă din România a investit o mare parte din economiile sale într-un loc de veci. Acesta se afla în cimitirul Ghencea. Un cavou poate ajunge acolo şi la 6000 euro.

“Ea a abordat acest subiect cu Eliza, i-a spus exact ce va avea de făcut atunci, cu ce haine să o îmbrace, tot. Şi-a cumpărat cavou, sicriu, tot, tot. Nu a făcut-o pentru că se gândeşte la moarte, ci pentru că este mai bine să prevină, decât să se chinuie Eliza mai târziu”, spun surse apropiate Adrianei Iliescu, potrivit impact.ro.

Adriana Iliescu, acum în vârstă de 82 de ani, şi-a dorit toată viaţa un copil. În ultimă instanţă, aceasta s-a hotărât la 65 de ani să facă o fertilizare în vitro. Doctorul Marinescu, cel care a acceptat să realizeze această procedură riscantă, i-a urmărit întreaga sarcina şi a ajutat-o să nască. În anul 2005, profesoara de limba romană a adus pe lume o fetiţă. Eliza s-a născut perfect sănătoasă.

Adriana Iliescua vorbit şi despre ce se va întâmpla cu Eliza în cazul în care ei i se va întâmpla ceva.

”Dacă mi se întâmplă ceva, o las în grijă medicului Bogdan Marinescu. Eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro şi care este şi nasul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu, potrivit Cancan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.