Alexandra este singura nepoata a lui Nicolae Ceasusescu! Cum arata si cu ce se ocupa tanara de 26 de ani

Alexandra este singura nepoata a lui Nicolae Ceausescu.

Fostul dictator si Elena Ceausescu au avut trei copii: Zoia, Nicu si Valentin. Singurul care are copii este Valentin: o fata, Alexandra si un fiu, Daniel Valentin.

Toata Romania este curioasa ce s-a intamplat cu mostenitorii cuplului Ceausescu.

Singura nepoata a dictatorului este Alexandra, o tanara frumoasa in varsta de 26 de ani. Ea a studiat arhitectura si este fiica lui Valentin Ceausescu.

Fiul lui Nicolae Ceausescu mai are si un baiat, Daniel Valentin. Acesta provine din mariajul sau cu Iordana Borila. Alexandra a avut rezultate foarte bune la invatatura si a absolvit Bacalaureatul cu brio. Tanara a luat examenul maturitatii cu nota 9,46 si a intrat la Facultatea de Arhitectura, specializarea Design Interior.

Mai mult, Alexandra a absolvit Scoala Centrala. Desi este nepoata lui Nicolae Ceausescu, Alexandra s-a tinut departe de lumina reflectoarelor. Potrivit presei, ea apare in mai multe fotografii in mediul online alaturi de prieteni in cluburile din Bucuresti.

Valentin Ceausescu traieste din mila socrilor

Potrivit libertatea.ro, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu, Valentin, traieste alaturi de sotie si de fiica lui intr-o vila superba de la marginea Bucurestiului. Imobilul nu ii apartine, ci i-a fost cedat de socrul sau. Acesta are o pensie de 2000 de lei si spera ca din vanzarea tablourilor recuperate de la stat sa isi rotunjeasca veniturile.

I-am cunoscut, dar nu am mai reușit să leg niște prietenii temeinice cu verii mei, deși eram destul de apropiați de vârstă.

Cred că eram și puțin altfel. Venind dintr-o țară altfel, sigur tot socialistă Praga, dar altă cultură, era mult mai deschisă și era o anumită civilizație, o anumită austeritate a persoanei.

Prima dată când am auzit aici niște înjurături pe care nu le auzisem în casă nici nu am înțeles foarte bine despre cine este vorba. (…)

Am fost mai apropiată de Nicu, pentru că temperamental eram foarte asemănători noi doi. Zoia a fost întotdeauna foarte discretă, foarte retrasă. Greu ajungeai la ea, eu cred că era introvertită. Eu nu am fost retrasă niciodată, am fost mai zbuciumată. În sensul bun”, a povestit Mihaela Ceaușescu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.