Alexandra Stan, umilită de Tristan Tate. Ce i-a făcut acesta după ce au fost intimi și s-au despărțit

Alexandra Stan și Tristan Tate au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, iar cântăreața a rămas cu un gust amar.

Cu aceasta au apărut în presă poze intime făcute în mare secret de ea și de proprietarul saloanelor de videochat.

Cunoscuta blondină s-a declarat întristată de gestul făcut de fostul partener, recunoscând că a rupt orice legătură cu acesta încă de la despărțire.

Ce a pățit Alexandra Stan după ce s-a despărțit de Tristan Tate. Cântăreața a rămas cu un gust amar
Alexandra Stan și Tristan Tate au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, iar cântăreața a fost neplăcut surprinsă atunci când s-a trezit că anumite poze delicate au ajuns în presă. În una dintre fotografii, ea apare topless în brațele fostului iubit, iar acum, aceasta a decis să rupă tăcerea și a dat de înțeles că aceste intimități au fost date spre publicare chiar de controversatul bărbat.

“Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, a declarat Alexandra Stan în exclusivitate pentru Cancan.

Alexandra Stan, în mijlocul unor controverse. Ce se întâmplă cu blondina
Alexandra Stan a surprins pe toată lumea în ultima perioadă. După ce aceasta a vorbit despre orientarea ei sexuală și a oferit detalii picante legate de bărbații din viața sa în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, aceasta a apărut în ipostaze indecente alături de Tristan Tate.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.