,,Am doar 21 de ani dar sunt căsătorită cu toți cei 5 frați, mă culc cu ei pe rând și îi…” Detaliile uimitoare ale unei povești strigătoare la cer, uite de ce e de acord cu așa ceva și ce e obligată să facă zilnic

Rajo Verma are 21 de ani și trăiește într-o singură cameră cu 5 frați, în nordul Indiei. Tânăra fată petrece fiecare noapte cu un frate diferit și nu știe care dintre ei este tatăl fiului său.

Recent tânăra a vorbit despre faptul că este căsătorită cu toți cei cinci frați întrucât ,,poliandria fraternă” (a te căsători și cu frații soțului) este un adevărat obicei în satul din care provine ea, în apropiere de Dehradun.

Familia de 7 persoane doarme pe pături într-o singură cameră. Femeia are un copil în vârstă de 18 luni și nu știe care dintre frați este tatăl. Deși pentru noi totul ar putea părea extrem de ciudat, această practică este o adevărată tradiție în satul din apropiere de Dehradun, tradiția ca femeile să se căsătorească și cu frații primului lor soț.

Iată ce mărturisește femeia: ,,La început a fost puţin ciudat, dar nu îl prefer pe niciunul. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea”.

Guddu este primul soț și singurul soț oficial, cel cu care femeia s-a căsătorit în urmă cu 4 ani, când amândoi aveau vârsta de 17. Bărbatul spune că niciunul dintre frați nu este gelos că femeia întreține relaţii intime cu toți frații ba, mai mult, se consideră o familie fericită.

Tradiția hindu a poliandriei era mai demult practicată la scară largă, dar acum există doar în cadrul unei minorități restrânse. Femeile se căsătoresc cu mai mulți bărbați mai ales în zonele unde bărbații sunt mai mulți și domină, scrie Daily Mail. Dar în acest caz avem de-a face cu ceea ce se numește poliandrie fraternă, aceasta înseamnă că, practic, femeia trebuie să se căsătorească cu toți frații soțului ei. Se crede că, pe lângă textele sacre ale hindușilor, această tradișie ciudată provine și din faptul că oamenii vor să își păstreze în familie terenurile agricole.

Rajo spune că știa că trebuia să îi accepte pe toți cei cinci frați, așa cum și mama ei s-a căsătorit cu trei frați, ea mai adaugă: ,,Primesc mai multă atenție și dragoste decât majoritatea soțiilor”.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.