Anamaria Ferentz e în doliu. Artista traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața ei. „Să îți fie drumul lin…”

Anamaria Ferentz trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Tatăl său a murit la vârsta de 72 de ani.

Anamaria Ferentz e în doliu și a făcut anunțul trist pe rețelele sociale în urmă cu puțin timp. Artista a postat un mesaj extrem de emoționant în amintirea tatălui ei, dar și mai multe fotografii alături de acesta.

Anamaria Ferentz a fost foarte apropiată de tatăl ei, au avut o relație specială, în ciuda faptului că a plecat din România în America în anul 2010. Vestea trecerii în neființă a tatălui său a fost o lovitură uriașă pentru ea.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tata. Atât de multe vorbe nespuse… atât de multe sentimente neîmpartășite… atât de mult timp nepetrecut împreună…

Să îți fie drumul lin și binecuvantat către Lumin. Te iubesc, tata! Petre Ferent (26.08.1950-01.11.2022)”, a scris Anamaria Ferentz.

Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România. Cântăreaţa a emigrat în SUA în 2010, iar de aproximativ trei ani nu a mai venit absolut deloc în ţară. Se revede cu familia cam o dată pe an, însă în altă ţară.

Artista s-a decis să nu mai vină deloc în ţară, pentru că nu se poate relaxa, ba din contră, este foarte stresată de fiecare dată când revine acasă.

Anamaria a declarat nu-i poate mulțumi pe toți când vine în țara natală, iar foarte mulţi cunoscuţi se supără pentru nu apucă să-i viziteze. Din această cauză, a hotărât să se întâlnească cu membrii familiei în alte locuri.

„Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu.

M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a povestit Anamaria Ferentz, potrivit Click.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.