Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro de ziua sa de nume. De la cine a primit oare un asemenea dar?

După ce în urmă cu an Anamaria Prodan suferea din cauza despărțirii de Laurențiu Reghecampf, acum, sexy impresara pare mai fericită mai niciodată.

De când s-a ‘’eliberat de contract’’, aceasta este înconjurată de bărbați care mai de care, iar astăzi a fost surprinsă de un cadou inedit. De la cine să îl fi primit oare?

Astăzi, 15 august, este o zi de mare sărbătoare, însă toată lumea că nu se sărbătorește fiind Adormirea Maicii Domnului.

Cu toate acestea, multă lume spune ‘’La mulți ani’’, petrece și împarte cadouri.

Este și cazul Anamariei Prodan, care a primit un cadiu de sute de mii de euro.

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro

În ultima perioadă, Anamaria Prodan se tot afișează pe rețelele de socializare cu Ibrahim Ashary, unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din Golf.

Din această cauză, fanii au început să creadă că este ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie, însă sexy impresara nu a dat verdictul clar.

Astăzi, aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu mâna ei, iar pe degete se pot observa mai multe inele de lux, care costă o avere.

La descrierea fotografiei, aceasta a scris ‘’Happy aniversary to me’’, semn că acelea, sau măcar unul dintre inele, sunt cadou de ziua sa de nume.

Sexy impresara se răsfață mereu cu vacanțe și cadouri de lux, dar de la cine să fie oare acest cadou inedit.

Poate că celebrul doctor estetician să îi fi făcut o bucurie Anamariei Prodan?

Indiferent de la cine este cadoul de ziua ei, cert este că Anamaria Prodan este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, iar asta se poate vedea cu ochiul liber chiar și din postările ei de pe rețelele de socializare.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.