Andreea Marin, apariție fabuloasă alături de partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a prezentat în urmă cu câteva zile Gala Atipic Beauty, fiind și producătoarea acestui eveniment social-umanitar care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Andreea Marin a fost însoțită la eveniment de către partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, dar și de Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică.

Vedeta a transmis pe contul de Facebook câteva mărturisiri cu privire la acest eveniment și a povestit ce anume a emoționat-o.

„Gala Atipic Beauty 2022 – emoție, strălucire, lecție de viață, oameni model! Modelele de viață ce trăiesc zi de zi în scaunul rulant și celebritățile și-au dat mâna cu designerii ce au creat pentru ei și au defilat împreună într-un spectacol de modă elegant, rafinat, impresionant. (…)

M-a emoționat profund fiecare poveste a modelelor de viață, cum obișnuim să le spunem, ce trăiesc în scaune cu rotile și caută să schimbe mentalități, prin atitudinea lor demnă, promovând frumusețea dincolo de aparențe.

Spiritul umanitar, generozitatea, creativitatea se împletesc în seara din an în care ne amintim împreună cât e de important să prețuim viața, învățând de la acești învingători.

Gala transmite un mesaj puternic: frumusețea e în noi, nu în aparențe! E timpul să vedem omul, nu să ne oprim la imaginea scaunului în care stă. Un accident poate schimba într-o clipă viața oricui, din păcate.”

Foto: Pagina de Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a adăugat faptul că în cadrul Galei Atipic Beauty au defilat 12 modele în scaune rulante care au purtat ținute create de designeri români, alături de vedete din lumea televiziunii, a muzicii, a sportului de performanță și a mediului de afaceri.

„Ce e minunat în acest spectacol e faptul că fiecare om ce ni s-a alăturat, fiecare artist ce a impresionat pe scenă, atâția profesioniști ce au făcut posibilă

această seară au fost acolo pro bono, oferind timpul și priceperea lor, le mulțumesc acum cu tot sufletul și voluntarilor noștri! Artiștii Radu Ștefan Bănică,

alături de Corul minunat Flori și Stele, Cristina Vasiu și Balcanik Band, Raluca Angel și Mihnea Vilceanu au impresionat prin atmosfera emoționantă și vocile lor care au atins sufletele celor peste 1000 de oaspeți din sala.”

Surprinzător a fost faptul că evenimentul a fost deschis de către Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică din relația cu Camelia Constantinescu. Andreea Marin a publicat pe Facebook o fotografie împreună cu el de la eveniment.

Vedeta a declarat pentru VIVA! că propunerea de a urca pe scenă Radu Ștefan nu a venit din partea ei, însă s-a bucurat că i-a fost alături și că s-a alăturat cauzei pe care o susține.

„Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și într-adevăr foarte potrivită.

Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.