Angela Similea a povestit drama prin care a trecut alături de soțul olandez. Ce îi făcea acesta când se îmbăta

Lumina reflectoarelor poate fi uneori înșelătoare.

Deși a fost și este una dintre cele mai apreciate soliste din România, Angela Similea trăia o adevărată dramă în familie, artista mărturisind că mariajul cu soțul olandez a fost un adevărat calvar.

Bărbatul nu avea un comportament potrivit, artista trecând prin clipe de coșmar din pricina patimii băuturii de care acesta suferea.

Angela Similea a povestit drama prin care a trecut alături de soțul olandez

Putem spune fără niciun dubiu că Angela Similea nu s-a bucurat de prea mult noroc în dragoste.

În ciuda faptului că a strălucit pe scenă, având un succes fulminant în primii săi ani din carieră, viața amoroasă a vedetei nu a fost la fel de frumoasă.

Aceasta a încercat în repetate rânduri să își găsească sufletul pereche, fiind căsătorită de patru ori.

Mai mult, solista a trăit o poveste intensă de dragoste cu actorul Florin Piersic, însă între ei nu a fost niciodată vorba despre o căsnicie.

Totuși, cel mai dificil moment din viața artistei a fost căsnicia cu soțul olandez.

Viața amoroasă a Angelei Similea a început cu prima căsătorie, alături de un bărbat de meserie electrician.

Însă relația cu Andi Constantin nu a fost una reușită și solista a considerat că va trăi acea dragoste ca în povești cu cel de-al doilea, chitaristul Sorin Movileanu.

Nici mariajul cu acesta nu a rezista, în ciuda faptului că cei doi au avut împreună și un copil, unicul fiu al artistei, Sorin. Astfel Angela Similea l-a întâlnit pe cel de-al treilea soț, olandezul Jan Hilgen.

Deși părea un bărbat respectabil, fiind un prosper om de afaceri, relația cu el a fost un calvar.

Iar acest lucru s-a datorat problemelor acestuia cu alcoolul. De fiecare dată când bea, soțul Angelei Similea se transforma.

Totuși, abia mariajul cu cel de-al patrulea soț, Victor Surdu, a fost unul mai fericit, însă cuplul a ajuns tot la destrămare. Bărbatul a fost răpus de o boală cumplită, decedând pe data de 7 aprilie 2011.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.