Anunț oficial: se dublează alocațiile pentru o parte dintre elevi! Cine va primi bani în plus în fiecare lună

Executivul a hotărât ca fiecărui elev participant la olimpiade naționale să i se dubleze alocația zilnică! Iată anunțul premierului Ciucă:

Guvernul a luat decizia ca alocația zilnică a elevilor participanți la olimpiade naționale să se dubleze! De asemenea, valoarea premiilor pentru cei care câștigă concursurile de acest fel va fi semnificativ mai mare, indiferent dacă este vorba despre învățământ public sau privat.
Iată anunțul premierului Ciucă:

„Iar noi să putem să facem ceea ce se cuvine astfel încât să vă sprijinim cât mai mult și să vă convingem că indiferent unde veți învăța în viitor, atunci când considerați că se cuvine, să vă întoarceți acasă.

E responsabilitatea noastră, a Guvernului, mai ales cât sunteți încă acasă, făcând performanță sub culorile României, să generăm un sistem de promovare bazat pe merit și valoare profesională autentică în societate, în care performanța să fie recunoscută”, a fost anunțul făcut de Nicolae Ciucă.

Cu această ocazie, premierul a adăugat și faptul că Executivul va dubla alocația zilnică a fiecărui elev participant la olimpiadele naționale, iar valoarea premiilor câștigate la aceste concursuri va fi semnificativ mai mare.

Pentru rezultatele obținute la olimpiadele naționale, bursele vor fi acordate tuturor elevilor care au reprezentat România, indiferent dacă sunt înscriși în sistemul de învățământ public sau privat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.