Anunțul trist a fost făcut chiar de artist:

Dinu Maxer trece prin momente dificile, după ce tatăl său s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, joi, 13 ianuarie.

Dinu Maxer este în doliu!

Tatăl lui a murit după o lungă suferință.

Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 15 ani, dar reușise să se lupte și să învingă, pentru un timp, boala.

Din păcate, boala a recidivat și a ajuns la spital luna trecută, iar medicii nu l-au mai putut salva. Dinu Maxer a scris un mesaj emoționant pe Facebook, povestind cele mai dragi amintiri cu tatăl său.

„A fost până azi…un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu…”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.

„Mi-l amintesc tinându-mă de șaua de la bicicletă sau stând cu mine când studiam la acordeon. Apoi îmi amintesc că s-a întors din străînătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă.

A fost și dur cu mine în adolescențî când mă pregăteam pentru treaptă I sau pentru admiterea la medicină. Mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut…dezamăgit că am lăsat medicină, dar mulțumit că eram fericit cu viață mea de artist.

L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu carieră mea muzicală – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lăuda sau felicita!

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani…dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care i-a văzut crescând!

Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, a mai scris Dinu Maxer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.