Culiță Sterp și frații lui și-au văzut moartea cu ochii în urmă cu câțiva ani. Artistul a făcut declarații dureroase despre un accident rutier în care era să sfârșească în mod tragic. În cel mai recent vlog postat pe Youtube, fostul concurent de la Survivor, a povestit cum în anul 2012, pe când artistul și frații lui se întorceau de la mare, a adormit la volan.

De acolo avea să se întâmple o nenorocire.

Culiță Sterp și-a văzut moartea cu ochii

Culiță Sterp povestea în cadrul unei emisiuni, în urmă cu mai mulți ani:

„Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…”.

Daniela a fost printre singurele persoane îngrijorate

Culiță povestește că în acele momente că Daniela a fost printre singurele persoane îngrijorate de ceea ce s-a întâmplat. Actuala parteneră de viață a artistului s-a interesat la acel moment de starea de sănătate a lui și a fraților săi.

Daniela: Ciao, cum e Ileana? Vă pup – era mesajul trimis lui Culiță în 2012.

Culiță Sterp: Am avut un accident, nu multă lume știe, un accident foarte grav, în 2012. Eu și toți frații mei, veneam cu mașina de la mare și am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf și noi am ajuns toți la spital, picioare rupte, mâini rupte, bazinul fisurat…era

Ileana..foarte urât…Vreau să spun că ea (Daniela) a fost printre singurii oameni care au venit la noi la spital.  A fost urât atunci, mama s-a speriat de moarte săraca..

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicului

Imediat cum s-a întors acasă, din Republica Dominicană, Culiță Sterp a revenit în cabinetul medicului estetician care i-a făcut implantul de păr în luna octombrie a anului trecut. După intervenție, cântărețul ar fi trebuit să fie atent la modul în care își îngrijește podoaba capilară, însă a acceptat să plece la Survivor și cât a stat în Republica Dominicană s-a spălat pe cap cu apa mării.

Asta i-a cauzat anumite probleme pe care medicul i le va rezolva acum, pentru că artistul a revenit conștiincios la medicul estetician.

„Eu nu mi-am luat șampon la mine, deși aveam voie. Am zis să respect condițiile și să fiu fair-play față de toți. M-am spălat doar cu apa din mare și nu a fost prea bine. Am fost ieri la domnul doctor Mihai Motora sa îmi facă un tratament PRP pentru regenerarea părului și mă simt foarte bine,” a spus Culiță Sterp.

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021 a fost Jador, cel care a părăsit competiția din motive medicale, el încasând nu mai puțin de 7.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, fie că a intrat sau nu pe trasele din concurs.

Culiță Sterp este și el extrem de bine plătit pentru prestațiile sale din concurs, cei minimum 3.500 de euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.