Au cumpărat cu 20 de lei un fotoliu la o licitație de vechituri, au vrut să îi schimbe tapițeria, dar nu au avut bani, așa că l-au băgat în pod. Peste 10 ani și-au adus aminte de el. Când i-au scos materialul și au văzut ce ascunsese fostul proprietar în el, au înghițit în sec –»

Angus si Angela Milner Brown au cumparat in urma cu 10 ani un fotoliu cu 7 euro. Insa recent au facut o descoperire uimitoare care le-a schimbat viata.

Angela, in varsta de 50 de ani, si Angus, sotul ei in varsta de 47 de ani, nu au avut nicio idee ce se afla in fotoliul pe care l-au cumparat cu ani in urma. Cuplul din Scotia a fost surprins cand a descoperit comoara, atunci cand au decis sa reconditioneze piesa de mobilier.

„Fotoliul pe care l-am cumparat era la reduceri si costa 7 euro. Nu am avut bani sa il reconditionam, asa ca l-am pus pe podea. Insa, cativa ani mai tarziu, sotul meu m-a suprins cu un indel de diamante de aniversarea noastra. L-a gasit ascuns in fotoliu”, si-a amintit Angela.

„De urmatoarea Zi a Indragostitilor, mi-a dat dat cercei de diamante si o brosa cu diamante de Craciun. Toate aceste bijuterii au fost ascunse”, a continuat femeia.

Angus descoperise bijuteriile in timp ce reconditiona fotoliul, insa a decis sa tina secretul.

Valoarea totala a bijuteriilor se ridica la peste 7000 de dolari, de 1000 de ori mai mult decat pretul fotoliului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.