Corina Dănilă a rămas pe străzi

Actrița și prezentatoarea Corina Dănilă a trecut prin momente dificile în ultimii ani și parcă problemele se țin lanț de ea. În urmă cu șapte ani a început chinul pentru ea, când a fost executată silit și a ajuns în stradă alături de fiica ei, iar de atunci se luptă cu banca prin tribunale.

Actrița și fostul ei soț au făcut un împrumut mare când încă erau împreună, respectiv  460.000 de franci elvețieni. Astfel, ei au reușit să-și ia o vilă în nordul Capitalei, dar nu s-au gândit că mai apoi le va fi foarte greu să plătească acea datorie. După ce s-au despărțit, Corina a rămas responsabilă de achitarea casei, dar nu a mai avut banii necesari.

Ulterior, prezentatoarea a fost executată silit și casa a fost vândută, dar nu a acoperit costul împrumutului. Banca nu a cedat și a acționat-o din nou în instanță. Din 2017 a fost deschis un proces care nu s-a mai încheiat nici acum, iar Corina nu știe ce să mai facă, pentru că are multe datorii și un copil de crescut. În prezent,  ea are două locuri de muncă pentru a se descurca parțial. Ea lucrează ca actriță, iar, în paralel, prezintă emisiunea „Gala umorului”.

Corina Dănilă, drama copilăriei sale

Corina Dănilă a avut o copilărie destul de grea din cauza experiențelor neplăcute prin care a trecut. Celebra prezentatoare TV a fost foarte apropiată de bunicii care au crescut-o, dar pe care i-a pierdut mult prea devreme.

Cunoscut actriță avea doar 11 ani când a murit bunicul ei, iar mai apoi și-a văzut bunica cum se chinuia din cauza suferinței. După ce a rămas singură, femeia s-a topit pe picioare și a paralizat din cauza supărării, după ce a suferit ani la rând, iar Corina a pierdut tot ce avea mai de preț.

“Și după ce a murit bunicul, în 1983, copacul acela s-a uscat și s-a despicat în două. Iată un alt semn! Și asemeni mărului, s-a uscat și bunica mea, doar că suferința ei a fost îngrozitor de lungă. Imediat după ce bunicul a închis ochii, ea a paralizat, a căzut la pat și s-a tot chinuit până pe 2 noiembrie 1994”, a dezvăluit vedeta TV.

Leave A Reply

Your email address will not be published.