Caz şocant la malul mării. O femeie din Constanța a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva fiului său după ce acesta a încercat să o agreseze şi a ameninţat-o că dă foc la casă.

Tânărul primea bani lunar de la masa sa care munceşte în strainate, bani pentru întreţinerea casei. În schimb, acesta a distrus locuinţa, ba mai mult a vândut lucrurile din casă şi a pierdut toţi banii la păcănele.

O constănţeancă a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva fiului său

O constănţeancă a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva fiului său. Bărbatul a încercat să o agreseze pe mama lui şi a ameninţat-o că dă foc la casă.

Femeia munceşte ca îngrijitoare în străinătate şi îi trimitea bani lunar fiului ei ca să cumpere alimente şi să plătească facturile de la casă. Bărbatul, însă, a distrus locuinţă, a vândut bunurile femeii fără acordul ei şi a băgat toţi banii la păcănele.

Mama bărbatului a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva fiului său, după ce bărbatul a agresat-o şi a ameninţat-o că va da foc la casă. Femeii îi este teamă pentru viaţa sa din cauza comportamentului violent al celui căruia i-a dat viaţa.

„Mi-am cumpărat maşina proprie, pe care i-am dat-o lui, pentru a se folosi de ea. I-am cerut socoteala, întrucât am fost plecată în străinătate, în scop lucrativ, şi, venind acasă, am întrebat de maşină, iar el m-a dus cu vorba că se afla în service. În zilele de 1, 2, 3, 4 ianuarie, m-am gândit să nu îl întreb, însă, la data de 5 ianuarie, l-am întrebat şi în următoarea zi a început scandalul, în sensul că a început să-mi adreseze injurii foarte puternice, a vrut să sară la mine şi aruncă cu obiecte. A vrut să sară la mine să mă bată însă l-a oprit iubita sa.

„I-am trimis bani lunar, crezând că, din cauza pandemiei, nu va putea lucra, dar cred că am fost și mințită, întrucât multe persoane au lucrat pe timpul pandemiei. Îmi este frică de el, întrucât a ajuns să fie ca un monstru. A vândut bunurile sale, din banii dați de aceasta pentru alimente și plata facturilor a cumpărat băutură și a băgat la aparate de jocuri de noroc”, a mai spus femeia.

Paratul a degradat casa din toate punctele de vedere, a vândut televizoarele şi mi-a creat foarte multe probleme. Am formulat această cerere, întrucât îmi este frică să stau în casă. Mi-a vorbit atât de urât încât am leşinat în stradă. M-a ameninţat că îmi va da foc la casă. E casa mea personală, de la părinţi, şi m-am gândit că, dacă tot plec, să stea el în casă, să fie bine, întrucât, că mamă, am făcut absolut orice pentru el”, a declarat femeia în faţa instanţei, potrivit replicaonline.ro.

Instanţa a admis cererea formulată de femeie. Astfel, a fost emis un ordin de protecţie pentru o perioadă de 2 luni conform căruia i se interzice bărbatului să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de mama sa şi de domiciliul acesteia situat în comună Agigea.

Iulian George M. nu a putut fi prezent în faţa instanţei pentru că era plecat la Iaşi, împreună cu iubita şi copilul lor de doar 4 luni, conform informaţiilor oferite de instanţă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.