O mamă divorțată a reușit să treacă printr-o transformare de zile mari. În doar zece zile, aceasta a ajuns să arate cu zece ani mai tânără, iar imaginile au făcut senzație pe internet.

Zohrah este o femeie în vârstă de 58 de ani care a acceptat provocarea de-a participa în emisiunea „10 Years Younger în 10 Days” a celor de la Channel 5. Scopul show-ului este acela de a-i ajuta pe oameni să arate cu zece ani mai tineri, în doar zece zile.

Mama din Yorkshire (Marea Britanie) a reușit să impresioneze numeroase persoane din întreaga lume cu transformarea sa și imaginile au ajuns virale.

Cum a reușit o femeie să arate cu zece ani mai tânără

Să muncești în sistemul medical și să ai grijă de casă și de patru copii nu este o sarcină deloc simplă, dacă între timp ai și divorțat. După o căsnicie de 34 de ani în care a simțit că își pierde chiar și ultima urmă de încredere în forțele proprii, Zohrah a decis să se despartă de soțul său. Știa că efortul de-a le face singură pe toate o să fie mare, dar căsnicia sa părea sortită eșecului și nu a mai dorit să continue.

Timpul a trecut și grijile sau problemele din viața de zi cu zi au făcut-o să se neglijeze din ce în ce mai mult. Nu și-a mai vopsit părul, nu a mai folosit creme și nici nu a mai acordat atenție îngrijirii personale, mai mult decât ce implica strictul necesar. Obosită, dormind doar patru ore pe noapte după turele lungi de la serviciu, femeia a ajuns să arate mult mai bătrână decât este.

Cei de la emisiunea „10 Years Younger în 10 Days” au făcut un sondaj din care a reieșit faptul că cei mai mulți oameni au considerat că britanica are 67 de ani, deși în realitate această are 58 de ani.

Dornică să facă o schimbare în viața ei, Zohrah a acceptat să intre pe mâna stiliștilor, pentru o transformare de zile mari. La finalul celor zece zile alocate schimbării, femeia a fost din nou analizată de necunoscuți și aceștia au presupus că are 49 de ani, adică mai tânără cu un deceniu decât vârsta reală și cu două decenii față de estimarea inițială.

„Aveam mereu grijă de copiii mei, era foarte stresant. Soțul meu nu era deloc interesat de mine, mă simțeam puțin pierdută. În orice oră pe care o aveam de la Dumnezeu eu lucram și nu am avut deloc grijă de mine. Când am luat decizia de a-mi părăsi soțul, acela a fost momentul în care am simțit că începe partea a doua a vieții mele”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la DailyMail.co.uk.

Azi, femeia are mult mai multă încredere în forțele proprii și a decis să aibă mai multă grijă de ea în viitor. Pentru mulți, transformarea acesteia este o lecție de viață.

Leave A Reply

Your email address will not be published.