Cum arăta Nicoleta Guță la 12 ani, când s-a măritat (da, ați citit bine, avea doar 12 ani când s-a măritat) —

Nicoleta Guță s-a măritat pe când avea doar 12 ani. Andrei Căldărar (19 ani) a fost alesul, iar evenimentul a avut loc la Petroșani. S-a întâmplat în 1995, când celebrul manelist Nicolae Guță era socru mic. A fost o iubire care nu a durat, însă.

Nicoleta Guță a povestit, recent, că a fost bătută chiar în noaptea nunții! ”Noaptea nunţii a fost ceva ce nu doresc nimănui. Nici el, chiar dacă era mai mare, nu era pregătit să se căsătorească, nu se aştepta ca toate să fie aşa pripite. A venit un domn şi mi-a adus un buchet de fori, m-a sărutat pe faţă şi lui i-a sărit ţandăra. Nu mai ştiu ce mi-a zis, mi-a dat o palmă, s-a stricat toată nunta, el s-a dus la hotel”, a povestit cântăreața.

Nicoleta i-a dărut lui Andrei doi copii, dar relația s-a destrămat în 2013. „Eu vorbeam foarte puţin cu familia mea cât timp eram cu fostul meu soţ, Andrei. Nu mă lăsa pentru că era foarte gelos. Am fost împreună 18 ani, noi am avut o prietenie iniţial şi nu ne-au obligat părinţii. Eu nu mi-am părăsit niciodată copiii, el nu mă mai lasă să îi văd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.