Așa arată dezastrul! Momentul cumplit în care un bloc de 5 etaje a fost bombardat. Un copil minor și-a pierdut viața în urma exploziei, iar familia îl caută disperată printre dărâmături. Imaginile durerii din Ucraina. Ți se face pielea de găină — >

În această dimineață, Rusia a atacat Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare, iar imaginile durerii pot fi văzute

deja peste tot. Mii de oameni disperați fug din calea războiului, însă numărul victimelor crește cu fiecare oră.

În orașul Chuguev, în nord-estul Ucrainei, un băiat minor a murit ca urmare a bombardării unui bloc cu cinci etaje.

Blocuri bombardate, oameni alergând disperați pe străzi sau privind neputincioși cum unicul lor avut s-a pierdut într-o fracțiune de secundă – acestea sunt imaginile durerii din Ucraina, la doar câteva ore după ce Vladimir Putin a dat ordinul de atac.

După debutul operațiunilor militare ale Rusiei pe teritoriul Ucrainei, mii de locuitori încearcă să fugă din calea
războiului.

În momentul de față sunt cozi imense pe sensul de intrare în Republica Moldova din Ucraina. La vama de la Palanca s-au format cozi uriașe de mașini pe sensul de intrare în Republica Moldova, a notat Realitatea.md.

Într-o debandadă totală, la primele ore ale dimineții, locuitorii din Kiev formaseră cozi imense la stațiile de benzină, în încercarea de a părăsi orașul, la doar câteva ore după ce președintele rus Vladimir Putin s-a mutat cu tancurile peste

frontiera din Belarus. Aceștia încearcă să se deplaseze spre granița de vest, pentru a scăpa de iminența bombardamentelor.

Între timp, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat legea marțială, scrie Dailymail.

Agențiile de presă și social media abundă de fotografii și videoclipuri cu ucraineni care părăseau Kievul azi-dimineață,

în sunetul sirenelor ce anunțau raidul aerian. Cozile la benzină erau depășite deja de cele la bancomate sau la supermarket, de unde oamenii încearcă să-și facă provizii.

În stațiile de metrou din Kiev puteau fi văzuți oameni care încercau să se urce în trenuri pentru a fugi din oraș, în timp ce alții se îndreptau spre gară pentru a se refugia.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.