Au fost momente extrem de grele, lacrimi și foarte multe discuții. După 27 de ani de căsnicie, Niculina Stoican a făcut acum un anunț neașteptat: „Eu și soțul meu am…”

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat.

Puțini sunt cei care știu prin ce calvar a trecut cântăreața, după ce soțul ei a ajuns la închisoare, unde a petrecut timp de trei ani.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt.

Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă.

Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică.

Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele’, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii ‘Dincolo de aparențe’, potrivit Spynews.

Soțul Niculinei Stoican a fost eliberat din închisoare la sfârșitul anului 2016, acolo unde se afla încă din anul 2014.

Decizia a fost luată atunci de magistrații Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin, pe 6 octombrie, însă bărbatul, trimis în judecată, alături de Genică Boerică şi alte 10 persoane, pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, a mai rămas câteva zile după gratii, pentru a vedea dacă hotărârea va fi contestată.

Vasile Stănescu a ajuns în arest în luna ianuarie a anului 2014, când Înalta Curte de Casație și justiție a României a respins ca nefondate recursurile formulate de inculpaţi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.