Au mers la mormântul fiului și au văzut că doar la el era iarba verde. La început au crezut că e un miracol, însă apoi au aflat adevărul

Cand Joseph Anthony Villasenor, in varsta de 36 de ani, si-a pierdut viata intr-un accident de masina, familia sa a fost devastata.

Se indrepta spre Baza Fortelor Aeriene Charleston pentru a juca in Liga de Softball a Fortelor Aeriene cand a avut loc tragicul accident. Acum se odihneste la cimitirul Garden Park din Conroe, Texas.

Era o vara secetoasa astfel incat o mare parte din iarba din jurul mormintelor era uscata. Dar intr-o zi, parintii lui Joseph, Rachel si Raymond, au fost intrigati cand au vizitat mormantul fiului lor. Iarba din acest loc de veci era verde, desi pretutindeni iarba era uscata si ingalbenita.

La inceput au crezut ca este un miracol – si asa a fost – dar nu in felul in care au crezut ei.

Pentru a va putea explica, este necesar sa va povestim despre Liz si sotul ei, acum vaduv, Jake Reissig, in varsta de 85 de ani.

Liz s-a stins in 2014, dupa 65 de ani de casnicie. Cuplul a avut o viata fericita, iar Jake mergea la cimitir in fiecare zi pentru a-i ingriji mormantul si pentru a uda iarba, astfel incat locul de veci al lui Liz este vesnic verde.

Intr-o zi, cand Jake isi facea vizita obisnuita la cimitir, a vazut o femeie care era ravasita si plangea cu lacrimi amare langa un mormant. Jake a venit sa vorbeasca cu ea.

Dupa conversatie, Jake s-a intors la mormantul sotiei sale, dar nu a putut sa nu se gandeasca la Joseph. Asa ca Jake a decis sa ude iarba din jurul mormantului lui Joseph, asa cum facea si pentru sotia lui, Liz.

Cateva saptamani mai tarziu, parintii lui Joseph au venit la mormantul fiului lor. Ei au fost surprinsi cand au vazut ca iarba era mai verde decat de obicei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.