Aurel Padureanu a gasit o scrisoare de la Cornelia Catanga. Ce i-a scris intrece orice imaginatie..Abia acum si-a faucut curaj si a publicat-o!

Cornelia Catanga i-a lasat o scrisoare lui Aurel Padureanu o scrisoare, iar acum a fost facuta publica.

Artistul nu poate sa treaca peste trecerea in nefiinta a sotiei sale.

Aurel Padureanu a facut publica scrisoarea primita de la Cornelia Catanga.

Cantaretul este sfasiat de durere si pare sa nu isi mai revina dupa moartea sotiei sale.

Lautarul a dezvaluit ca de cand a descoperit scrisoarea respectiva, o poarta mereu cu el.

De cate ori citeste scrisoarea respectiva, Aurel Padureanu are ochii in lacrimi. Mesajul este cutremurator.

“La multi ani, iubire. Luna august este cea mai semnificativă lună a anului, pentru că ne-a unit pe veci. Adu-ţi aminte că pe data de 29-30 august 1990 am ajuns in Ţara Sfântă, iar pe data de 15 septembrie parcă eram de o viaţă împreună.

În cei 48 de ani ai mei, nu am ştiut ce inseamnă adevărata dragoste, iubire, mângăiere. Mă faci să tresar la orice atingere.

Îşi jur pe Alexandru, rodul dragostei noastre, că tu esti omul pe care l-am iubit şi îl voi iubi până când în gură îmi va intra ţărână.

Ţi-am fost alături şi îţi vor fi alături până la sfârşitul vieţii mele.

Îmi pare rău pentru că nu am avut bani să-ţi serbez ziua, dar dragostea pe care ţi-o port consideră că este cel mai de preţ cadou, pentru că pe buzele mele, în orice secundă te strig şi mă cert doar cu tine.

Dacă după ce citeşti această scrisoare vii la mine, îmi confirmi dragostea ta, dacă nu, măine seară invită-mă la o cină romantică. Nu te voi refuza. Cu toată dragostea Corny!”, scria Cornelia Catanga în scrisoare.

Aurel Padureanu a spus in cadrul unei emisiuni TV ca plange in fiecare zi dupa ce Cornelia Catanga a incetat din viata: „Nu există zi să nu plâng şi să nu-mi aduc aminte de ea.

Noi nu am fost despartitit nicio zi. Am visat-o de câteva ori.

M-am rugat la Dumnezeu sa-mi trimita un semnal din partea ei, să stiu cum a murit, cum s-a intamplat.

Am visat că a venit langa mine, a pus mana pe mine şi mi-a zis:’stai linistit că eu sunt bine, ai grija de Alexandru’. Eu exist, dar nu trăiesc. Dacă nu mai am omul de lângă mine, banii nu mai valorează absolut nimic”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.