Aurel Tămaș și-a părăsit soția pentru o femeie cu 32 de ani mai tânără. Marieta s-a transformat complet după despărțire și e o adevărată bombă sexy. Acum e blondă, e tunsă scurt și e super provocatoare

După ce s-a despărțit de fosta soție Aurel Tămaș a avut o surpriză! Aceasta nu a stat să-și plângă din milă și s-a dezvoltat pe plan personal astfel încât este demnă de invidiat.

Toate acestea s-au întâmplat deoarece fostul soți s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără.

Aurel Tămaș și Marieta fost căsătoriți vreme de 28 de ani
Aurel Tămaș și Marieta au pus punct relației atunci când interpretul de muzică populară s-a îndrăgostit de o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el.

Noul cuplu nu a dat niciodată declarații publice despre relația lor
Eliza, femeia de care s-a îndrăgostit Aurel Tămaș a fost asistenta lui la emisiunea „Minunile lui Tămaş”, difuzată la Look TV

Aurel Tămaș si noua lui iubită și-au ținut relația ascunsă vreme de câțiva ani și nu au dat nicio declarație publică pe acest subiect. Relația extraconjugală a fost confirmată chiar de către soția artistului, avocata Marieta Tămaș:

“Fiecare își trăiește viața cum vrea pentru că suntem liberi. Domnișoara cu care e soțul meu e și ea o domnișoară și nu mă interesează prea mult despre ea.

Nu sunt divorțată de Aurel Tămaș și îl iubesc pentru că e soțul meu“, a declarat aceasta, în urmă cu ceva timp, pentru „Click!”

Marieta fosta soție a lui Aurel Tamaș s-a reinventat
În ciuda celor întâmplate Marieta a depășit situația tensionată și tristă dintre ei.

Aceasta s-a reinventat cu foarte multă eleganță și rafinitate. Totodată fosta lui soție dă foarte multă importanță fizicului său. Acum are o siluetă demnă de invidiat, iar fiecare apariție de-a ei atrage priviri

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.