Avem poze incendiare cu Loredana Groza și Adrian Minune din Abu Dhabi. Ce reacții au avut fanii și persoanele publice din România

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Vedeta își surprinde zilnic urmăritorii cu poze incendiare pe rețelele de socializare, iar de data aceasta s-a afișat alături de cunoscutul cântăreț Adrian Minune.

Imaginea incendiară cu Loredana Groza și Adrian Minune din Abu Dhabi

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Vedeta își surprinde zilnic urmăritorii cu poze incendiare pe rețelele de socializare, iar de data aceasta s-a afișat alături de cunoscutul cântăreț Adrian Minune.

Imaginea incendiară cu Loredana Groza și Adrian Minune

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente cu urmăritorii ei. Loredana Groza a postat o fotografie incendiară alături de Adrian Minune din Abu Dhabi.

„Felicitări, Lori…nu ești numai o cântăreața profi, ești și o femeie frumoasă, curajoasă și faci exact ce îți dorești cu viața, cu cariera ta”, a scris un fan.

Cei doi artiști s-au întâlnit la nunta lui Cristian Burci și bineînțeles că au monitorizat momentul. Imaginea postată a strâns numeroase reacții din partea fanilor, mai ales pentru că Loredana Groza a apărut într-o ipostază sexy, în brațele cunoscutului manelist.

Ce reacții au avut fanii și persoanele publice
„Nu pot sa cred ca a acceptat asemenea postură!”, a adăugat un urmăritor.

Imaginea postată de Loredana Groza a stârnit diferite reacții din partea fanilor, dar și din partea vedetelor din țara noastră.

Artista a reușit să strângă peste 18.000 de aprecieri la fotografia cu Adrian Minune. scrie spynews.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.